Hverdagslykken ligger jo altid på lur

Gode intentioner er der nok af og vejen til Helvede er brolagt med dårlige undskyldninger. Jeg har for få arme og alt for få timer. Jeg har alt for meget, jeg gerne vil. Jeg vil gerne være der for dem, der har brug for det og jeg synes ærlig talt, at der er alt for lidt tid at rutte med for øjeblikket, hvilket mit bord tidligere vidnede om.

Hvad jeg gerne ville...

Det er anderledes nu. Der er ryddet op og gjort rent bord. Ikke på opgavefronten, men forventningerne jeg havde til mig selv, har jeg pakket væk og med dem kom også et rent, ryddeligt bord. Det gjorde godt.

I ovnen er et fad med rodfrugter og kylling krydret til at give varme til de, som måtte trænge. Jeg har snuppet et par Panodiler. I aften vil jeg strikke. Måske på Olines nyeste ønske. Måske på noget helt andet. Jeg vil taknemmeligt nyde, at jeg har en dejlig familie, som gider sofahygge med mig. Den slags skal påskønnes. Jeg elsker dem.

Relaterede skriv

10 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  4. januar 2013 at 13:14

  Du godeste hvor jeg øver mig på at give slip… og ved I hvad? Jeg er faktisk blevet temmelig god til det. Jeg er blevet fænomenal god til at overse nullermænd og jeg kan sagtens leve med, at vi hænger lidt i bremsen herhjemme, når bare jeg ved, at det hele går godt og det gør det jo heldigvis :-)

 • Svar
  Britt
  4. januar 2013 at 09:34

  Jeg kender godt følelsen af at man vil for meget. Jeg har haft så mange sygedage som aldrig før i det forgangne efterår fordi jeg har glemt mig selv og sofahyggen. Jeg håber, jeg kan lære at lytte til mig selv – det er det fornuftigste i det lange løb!

 • Svar
  Mia Folkmann
  4. januar 2013 at 09:22

  Forventninger til sig selv skal man ikke have alt for mange af – sofahygge kan man derimod ikke få nok af… Er det ikke sådan? ;-)

 • Svar
  Ulla Røjkjær
  3. januar 2013 at 23:45

  Det er god ide at skrue ned for blusset en gang imellem.. Jeg øver mig også… Mon vi får lært det helt? Jeg ved det ikke, men bare vi øver os så er det ikke helt skidt.

 • Svar
  Marianne
  3. januar 2013 at 22:26

  Skønt med rent bord – men desværre er det jo ofte at det ikke er nok at det fysiske bord er ryddet! 
  Håber du har en skøn aften med lidt strik og hygge :)

 • Svar
  Gitte Kolling Klitgaard
  3. januar 2013 at 21:42

  Sådan er rent bord drømmer jeg også om, både det i hovedet og det fysiske på mit kontor. Ønsker dig en dejlig sofa/strikke aften med familien.

 • Svar
  Lene
  3. januar 2013 at 20:22

  Og du kan jo ikke bestride to jobs på en gang samtidigt med at du er sygepasser, så det er godt, at du har gjort rent bord. God aften til jer :-)

 • Svar
  Lisbeth
  3. januar 2013 at 19:24

  Ens egne forventninger er altid de værste. De gør sjældent godt… Godt du har pakket dem væk, så du kan nyde de ting du laver i stedet. Og så er det i øvrigt en god påmindelse til mig om at gøre det samme. ????

 • Svar
  diana rose
  3. januar 2013 at 19:13

  Kære Liselotte.
  Rigtig godt nytår.
  Så skulle du se min stue, der bærer præg af resterne af tirsdagens gæster, montering af 2 babytæpper til mit barnebarn, der nok ser verden den 12. januar, og julepynt i overflod – fra sidste år, kan man vel sige, – og alt det andet kaos.
  Men jeg elsker min stue, for her er mest lys om dagen – til gengæld næsten ingen efter mørkets frembrud.
  Vil nogen besøge mig uden gæstebud først, må de finde sig, og jeg har besluttet, ikke mere at undskylde tingenes tilstand.
  En kær nabo og venindes død i vinter lærte mig, at vælge det væsentlige fra det uvæsenlige – i min verden, altså.
  Gode nytårshilsener til dig og dine fra
  Diana

 • Svar
  lene
  3. januar 2013 at 18:53

  Dejligt at se der bord mennesker :) Rod er lykken.
   

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)