6

At gøre det forbi

Kayerødsgade I dag starter på Indkildevej, men siden skal jeg flytte mig til midtbyen. Jeg skal gå den gammelkendte vej hen ad Kayerødsgade for at passere tværs over Frederikstorv.

Et lille stykke oppe ad Niels Ebbesens Gade skal jeg tage trappen til første, træde indenfor og genkende lugten, der er helt speciel for lige præcis den adresse. Jeg skal gense de vægge, jeg plejede at bruge mange timer bag og jeg skal endelig se mine tidligere kolleger igen.

Jeg skal ind forbi for at gøre det forbi. Jeg skal ind og rydde op, smide ud og lægge væk. Jeg skal arkivere, deaktivere og gøre en ende på noget, som allerede har været slut i snart et par måneder.

Det har været slut, men aldrig afsluttet, fordi enden kom, før nogen anede det og siden kom en sommerferie og hverdagens travlhed og gjorde, at det endte med at blive i dag, jeg skal sige det sidste, officielle farvel.

Jeg glæder mig. Ikke til at sige farvel, men til at sige goddag til mine skønne eks-kolleger. Jeg er jo vild med dem :-)

You Might Also Like

6 Comments

 • Avatar
  Reply
  Anne Holtegård
  27. august 2014 at 09:38

  Når et arbejdsliv, som har fyldt sindet på godt og ondt, slutter, er der godt nok mange modstridende følelser på spil! Det gode er at du er godt i gang med det næste kapitel…
  Jeg ønsker dig en god, kærlig, varm… pakkeneddag hos dine “gamle” kolleger.

  • Liselotte Weller
   Reply
   Liselotte Weller
   27. august 2014 at 10:07

   Jeg har altid elsket at være tegnsprogstolk og mine kolleger er skønne, så vel er det vemodigt, men det hjælper gevaldigt, at jeg er godt i gang med mit nye arbejdsliv, som jeg er utrolig glad for og heldigvis selv har valgt :-)

 • Avatar
  Reply
  Lisbeth
  27. august 2014 at 08:22

  Det er jo ikke farvel, men hold nu op øjnene bliver våde bare ved at skrive her.. Ses senere Lise????

 • Avatar
  Reply
  www.bedstesblog.dk
  27. august 2014 at 06:51

  Det kan godt være vemodigt at sige farvel til gode kolleger, men heldigvis kan man jo ses igen i andre sammenhænge. Og selv om du lukker en dør nu, er der jo sprunget en anden op :-)

  • Liselotte Weller
   Reply
   Liselotte Weller
   27. august 2014 at 08:23

   Jeg har planer om aldrig at slippe de kolleger, så de skal ikke få det nemt i fremtiden heller ;-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)