God vind i fredags-sejlene

Amsterdam venter forude. Oline har overstået sin første eksamen. Min ryg arter sig nogenlunde. Jamen, der er ikke rigtig andet at gøre, end at være temmelig tilfreds med tilværelsen, så det husker jeg at være, mens jeg løber gennem ugedagene, for de er fyldt op med mange gøremål og lange.

Jeg sover, så snart mit hoved lander på puden. Jeg trænger til den søvn, jeg får. Jeg vågner tidligt de fleste dage, men undtagelsen var denne morgen, hvor jeg først slog øjnene op en halv time før, vi møder ind om fredagen. Jeg fik travlt.

Amsterdam

Jeg elsker fredagen. Jeg har altid elsket fredagen, men nu er den fyldt med skønne kunder, sjove håndarbejdsprojekter, jeg får lov til at være en del af planlægningen af og masser af gode oplevelser, når kunder kommer glade tilbage og fortæller om succes med deres projekter.

Jeg er vild med fredag, men det ved du vist godt.

Rigtig god vind i fredags-sejlene derude ♥

Relaterede skriv

3 kommentarer

 • Svar
  Madam Sand
  30. oktober 2015 at 16:52

  Fredag har også altid været en dejlig dag for mig – blandt andet fordi den er starten på weekenden. Og gennem næsten 23 år har jeg tilbragt min eftermiddag i svømmehallen, først som forælder – derefter som træner. En dejlig dag med mange gode oplevelser.
  Efter min knæskade kommer jeg der ikke mere. Valgte at holde, da jeg ikke mere kunne tage basinprøven. Men når en dør lukker, er der altid en ny, der åbner sig. Nu kan jeg bruge fredagen sammen med familien og vi kan tage på weekend, hvis det er det, vi vælger at gøre.
  Rigtig god weekend sammen med din familie.

 • Svar
  Catarina
  30. oktober 2015 at 15:11

  Det bliver dejligt for med sådan en lille familie ferie. Sådanne afbræk i hverdagen er altid velkommen og når det så er et sted I holder af, er det jo ekstra dejligt. Rigtig god tur til jer og så glæder jeg mig til lidt ferielæsning de næste dage, det kan man nemlig heller ikke få for meget af :-D

 • Svar
  Lona
  30. oktober 2015 at 11:48

  Ja. Det ved vi nemlig godt. At du er vild med fredagene. Det er jo præcis derfor, det altid er sådan en dejlig oplevelse at komme hos jer. Tak for det.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)