0

Millioner på bankkontoen…

Hvis vi nu skal drømme om millionen, som Anita valgte at gøre i går, tror jeg at jeg vil strække mig en tand længere og drømme om endnu flere millioner…
Det er kun et spørgsmål om at infiltrere den afghanske undergrundsbevægelse. Et liv i kolde, fugtige og flagermusbefængte underjordiske huler er ikke noget at regne mod de strabadser jeg overlevede på en kano-tur til Sverige for år tilbage…
Min teint er måske ikke den mest sandsynlige for en afghansk frihedskæmper, men en gang medium-brun skosværte (jeg troede at gejle handlede om noget helt andet, men måske er de i virkeligheden dødkedelige i Livgarden) skulle kunne klare den hurdle og iført pakistanertørklæde, en god kraftig vandrestøvle og spejderdolken fra min fortid, kan jeg så melde mig under fanerne – jeg er næsten sikker på optagelse. Det forekommer mig, at de ikke er oversensitive omkring rekruttering af medlemmer i den forening…
Når jeg endelig er optaget, handler det bare om at vinde lederens fortrolighed. Det skulle ikke være vaskeligt. Jeg er eminent god til at fortælle historier, så en længere en af slagsen om de planer jeg har overhørt diskuteret på et obskurt dansk værtshus, og som angiveligt skulle omhandle en omstyrtning af det afghanske styre – ledet af Polledrengen, skulle nok kunne få ham til at lytte. Hvis jeg samtidig får indflettet, at jeg har hørt, at Brian Mikkelsen har planer om at deltage, vil det få et troværdigt tilsnit (Brian er jo allerede godt i gang med at sprede møg for øjeblikket) og jeg er sikker på, at det ikke vil vare længe før jeg bli’r præsenteret for Osama himself…
NU er det så jeg kan høre millionerne rulle ind på bankbogen, for her er virkelig noget at hente! 25 millioner grønne amerikanske dollars… Uhmmm… Jeg skal bare lige huske, at jeg skal svinebinde Osama, gemme ham af vejen et sikkert sted – det kunne være under min Burka, og så få kontaktet FBI i en fandens fart – så er den hjemme!

25 millioner dollars… Gud ved hvor mange par sko man kan erhverve sig for dem? Imelda go home! Og alt det gode isenkram der ka’ købes for de penge… At Osama så skal til at træffe en af sit livs sværeste beslutninger, er jo ikke mit problem – jeg skal bare være RIG! Købe min nye bil, huske at investere i Selskabet af A-bloggerne og ellers læne mig tilbage og nyde frugterne af mit arbejde…

Kan I hygge jer… Jeg smutter i Spejdersport og får købt de der vandrestøvler…

Du vil sikkert også kunne lide