0

Erotik og lektiehjælp

Ja, det er sgu et galehus jeg bor i. Nu er jeg da overbevist, for at skulle fungere som mor med lyst og engagement nok til at hjælpe med matematikken samtidig med at der er en skide deadline i forhold til erotikken – altså ik’ den her matriklen – er nowed af et kunsstykke, men det lykkedes.
Skizofrenien er udtalt nu. Jeg har i nogle timer skiftet mellem at være svinsk novelleskriver og mor med sans for mængdegåden… Deadlines skal overholdes – det har jeg da lært – og eftersom der var deadline på både erotik og matematik, var der ikke andet at gøre. På med personlighedsspaltningen og så ellers i gang. Jeg har løbet mellem “mere end/mindre end” og ting jeg slet ikke vil beskrive her, men underligt og svært var det ærlig talt. Nu er der til gengæld dømt hygge resten af søndagen – og sikke han ka’ vente sig… ;-)

Du vil sikkert også kunne lide