10

Dukkehuset II

image

Endelig gik yngste i seng, men med projekt af denne størrelsesorden ER det svært at give slip. Jeg ved det. Jeg sidder her jo endnu og limer med fingerspidser som på det nærmeste er følelsesløse af det tykke, tætte lag lim, som uafladeligt forsøger at obstruere mine forsøg på at nå så langt, så vi snart kan finde penslerne frem…
Yngste forhører sig forsigtigt hos storebror, for der en krav om konsensus når det kommer til farven på omtalte. Hun raser, for han forlanger hun indvilliger i lyserødt og “det er bare for tøset”… Endelig kan de enes om hvidt, men i sidste ende er de enige om, at det alligevel er FOR kedeligt og så starter diskussionen forfra. Imens pudser, limer, tilpasser og bander jeg. Jeg får fliser i fingrene. Kan ikke få skidtet til at passe og synes i det hele taget at det her ligner noget som er håbløst, men det er kun indtil jeg hører yngste sige til storebror:

– Ville du ikke også ønske at du var ligeså dygtig som mor. Det ville jeg!

Jeg har sagt det før og jeg gentager gerne. Jeg er billigt til salg, så jeg limer stadig ;-)

Du vil sikkert også kunne lide