15

Ved du noget?

Måske er det på tide at følge op på rygestoppet nu. Og er jeg så stoppet? Nej, det er jeg ikke. Jeg er en svækling med manglende rygrad, som lader meget tilbage at ønske. Jeg kan ikke. Jeg kan godt. Jeg kan ikke. Jeg kan godt. Jeg kan ikke. Det er der ikke noget der hedder. Jeg skal. Det er der til gengæld noget der hedder…
Jeg er på vej – og det er sandt. Jeg er godt på vej, men skælder ud på mig selv for øjeblikket. Det er latterligt. Det drejer sig i al sin enkelhed om de sidste 2-3 cigaretter, som jeg klynkende holder fast i. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af at smide dem. Jeg SKAL have lov til at stå oppe ved køkkendøren og fryse røven af, mens jeg suger desperat i cigaretten, for bagefter at slå mig selv i ansigtet med hvor latterlig jeg er…

Tror du jeg er maschochist?
Tror du jeg er maschochist?

Du vil sikkert også kunne lide