12

Jamen tænk engang…

Jeg fik en SUPER overraskelse tidligere i dag, da jeg kom hjem fra arbejde. På bordet herhjemme lå en pakke og ventede. En fin pakke fra www.guleroden.dk og nysgerrig som jeg er, måtte jeg naturligvis åbne den med det samme. Ikke at den ikke havde ligget og brændt længe på det bord, for der var flere i familien, som var nysgerrige også, men pli har de da – så jeg fik altså selv lov til at åbne…

Jam’n jeg blev bare SÅ glad :-)

Se lige her engang, så ved du hvorfor:

image

På kortet stod der, som følger…

Kære Liselotte
Jeg håber at denne påske hilsen ikke kommer alt for sent. Sammen med den, ønskes du og hele din familie en rigtig dejlig dag. Gid I rammes af masser af positivitet, omsorg, godt helbred og fortsat strålende humør.
Du skal vide, at det altid er en stor fornøjelse at læse med i “Slagt en hellig ko”.
Forresten: mit navn det står med prikker, pas på det ikke stikker: ……..
Nu må du have helt frem til næste påske…

Mange hilsener
……..

Det er ganske enkelt for vildt! Jeg kan da næsten ikke rumme det – og er bare så glad! Tænk engang at derude i virkeligheden sidder en, som har villet glæde mig og derfor har ulejliget sig med at sende påskeæg til mig og min familie. Det er stort og meget, meget smukt…

Hvem du end er… så TUSINDE TAK :-)

Du har gjort mig meget glad og dybt rørt, men en kattepine er jeg jo i… selvom jeg har indtil næste påske. Hvem pokker er det søde menneske, som har sendt mig en så dejlig gave på en helt almindelig torsdag? Har du nogle gode bud?

Du vil sikkert også kunne lide