4

Og så tror jeg nok lige…

Autostole skulle forbydes på forsædet. Så enkelt er det. For 15 minutter siden var jeg ved at påkøre en ganske lille og ligeså lyserød baby, fordi mor havde mere travlt med at rette den lyseblå babyhat end hun havde med at styre sin Opel gennem den indre by.

I ganske langsomt tempo svingede hun ud foran mig nede på Havnegade, hvor der er massiv trafik og masser af store lastbiler, som uden at ville det, havde mast hendes lille guldklump flad som en tube godt brugt remoulade, hvis hun havde været uheldig.

Kære nybagte mor…
Hvorfor fanden tror du ungen er spændt fast med seler? Sgu da ikke fordi du så skal blive forfængelig på hans vegne. Han er skide ligeglad med at kysen sidder skævt, når han alligevel bare skal puttes i et hul efter at være blevet mast flad af din dumhed. Fjols!

Du vil sikkert også kunne lide