7

Når et godt sovehjerte ikke er tilstrækkeligt

Der er ingen generende varme, da jeg åbner døren ud til terrassen og haven. Det er tydeligt, at det er andre temperaturer, vi har fået, men måske det i virkeligheden ikke gør noget, når jeg at tænke. Jeg sover om natten. Bare tæer og arme er der stadig plads til, når vi kommer lidt op ad dagen.

Jeg elsker sol og sommer, men jeg elsker allermest at sidde i skyggen og bare nyde, at jeg kan ånde og strikke og holde livet ud. Nu nærmer vi os igen de temperaturer, der bekommer mig bedst. Alligevel vil du aldrig høre mig klage over sådan en skøn juli, som den vi fik forærende i år. Den kompenserer for alle de forrige ugers skuffelse med sine høje temperaturer og det udeliv, der fulgte i kølvandet af dem. Skygge kan man jo altid finde.

Der er stadig masser af sommer at tage af. Smuk, farverig sommer. Den skønne, tunge og gavmilde sensommer banker på. Frugter modnes. Mit græs gror.

Fanget på Feddet

Lørdag er indhenting af forsømmelser, så vi skal svinge støvsuger og aktivere vaskemaskine. Når vi er to, tager det ikke lang tid, men lige nu er her stille. Jeg er den eneste, der er vågen. Alt er, som lørdag plejer at være :-)

Du vil sikkert også kunne lide