23

Så må det godt stoppe…

Nogen gange bider livet rigeligt fra sig…

For 45 minutter siden stod jeg med mit døende barn i armene. Han kunne ikke trække vejret og havde ganske enkelt ikke kræfter til selv at hoste den slim op, som forhindrede ham i det. Jeg kunne, trods gentagne forsøg, ikke hjælpe ham, så hans vejrtrækning stoppede.

Ambulancen var her i løbet af få minutter – de længste i mit liv, kan jeg lige tilføje – og med 3 reddere gik det stærkt. Luftvejene var spærret og ekstra ilt gav ikke tilstrækkeligt med luft, så turen gik i ekspres-fart til hospitalet, hvor det til sidst lykkedes lægerne at fjerne slim, så han igen kan trække vejret.
Han har det nu okay, men turen hjem var kort. Nu bliver han derinde sammen med far, så de har kvalificeret hjælp indenfor rækkevidde og jeg venter utålmodigt på mormor skal komme hjem, så hun kan passe yngste og hund. Jeg vil nemlig derind og det kan ikke gå stærkt nok.

En drama-pause ville være på sin plads, hvis mit blodtryk fortsat skal arte sig fornuftigt…

UPDATE – tak for jeres hilsner allesammen. Jeg kommer direkte fra sygehuset, hvor Alexander er lagt i ilt igen. Hans vejrtrækning er påvirket af de enorme sekretdannelser han åbenbart skal døje med lige nu, men efter omstændighederne har han det godt. Han er dog så træt, så han end ikke orkede at åbne øjnene, men holde i hånd ville han gerne :-)
Mit blodtryk skal vist lige bruge et par timer endnu til at nå normalt leje, men vi er fortrøstningsfulde og tror på, at det kun bli’r bedre nu :-)

Du vil sikkert også kunne lide