5

Pinseferie

Klokken er kun lige omkring halv to, pinsen ligger forude og jeg har FRI!

Ja, jeg har fri. Jeg har fri til p? tirsdag og jeg nyder det. Jeg vil nu tage min lille bil, k?re ind til centrum, hvor jeg vil investere i nogle ting til terrassen, for det ser un?gteligt ud til, at vejret har t?nkt sig at blive godt de n?ste dage. Jeg vil f? plantet mit basilikum, som plejer at f? lov til at gro alverdens steder i haven, v?ksthuset og p? terrassen, for jeg bruger urimelige m?ngder af det sommeren over.

image

Jeg vil lade v?re med at ?rgre mig over, at min f?rst planlagte sommerferie er r?get i vasken, fordi der kommer noget efteruddannelse p? tv?rs i uge 25 og 26 (K?benhavn mindsandten, s? bettes?s ka’ godt begynde at puste luftmadrassen op). Jeg vil i stedet h?be, at der pludselig viser sig at v?re det helt rigtige sted for min familie at afholde sommerferie, n?r vi engang har fundet ud af hvorn?r det skal v?re. Jeg ved det er et halmstr? jeg klamrer mig til, for Alexander kr?ver s?rlige omgivelser, men halmstr? har f?r reddet liv ;-)

Jeg vil nyde, at solen skinner og nyde, at jeg ingen planer har udover samv?r med dem jeg holder af. S?dan en fredag er det ABSOLUT BEDSTE jeg ved :-)

Du vil sikkert også kunne lide