0

Gudskelov…

Med udsigten til at datteren overlever, har jeg vovet det ene ?je og brugt lidt tid sammen med n?l og tr?d, saks og fantasi.

image Det ser ud til, at hun ikke beh?ver andet end almindelig omsorg i dag, s? der har v?ret tid til lidt mental oprydning og det foreg?r alts? bedst med et stykke arbejde i h?nderne. Disse brocher er for?vrigt mine forel?bige yndlinge, men kedelig er jeg jo, s? som jeg tidligere har skrevet… Jeg elsker farver – man ka’ bare ikke se det p? mig…

Endnu har vi ikke spist. Et levn fra de gode gamle dage, hvor manden i mit liv f?rst var hjemme efter klokken 20. Ungerne har ikke ?ndret p? de vaner, men rettet ind i geleddet. Jeg er sulten og den tidligere omtalte oprydning gav ikke bare plads p? ?verste etage, men ogs? der hvor f?deindtaget havner.

Mens jeg sidder og funderer over livet i almindelighed, g?r det op for mig, at vi snart er i juni m?ned og det h?nger ingenlunde sammen med det vejr jeg blev fanget i for nogle timer siden. Forleden omtalte jeg et regnvejr, som form?ede at v?lte en ?ldre dame. Det var vand (ha ha) ved siden af dette. Himmel og jord stod i et og med tanke p? en lille uge til juni, bliver jeg mere og mere desperat omkring den forest?ende sommerferie.

I morgen ringer jeg endnu en gang i h?b om at f? afklaret hvor svaret p? vores anke bliver af. Bagefter vil jeg s?tte mig og finde en feriedestination, som kan rumme min familie med hj?lpemidler, uvorne unger og ufravigeligt krav om sol fra morgen til aften. Jeg skal nok finde det… :-)

Du vil sikkert også kunne lide