0

?h, den sommer…

Sikke en fantastisk dag, bortset fra den r?de n?se…

Vi startede dagen med en tur ind til ?lborg. Solen skinnede og k?belysten fejlede ingenting, s? det blev til lidt sommert?j til de voksne medlemmer af familien. De skulle jo n?dig have skam af os, b?rnene alts?.

Efter endt handel gik turen ud til mormor, som har haft selskab af Oline siden torsdag. En kop kaffe og en hyggelig snak og s? gik det videre til Hanne og Preben, for solen lokkede og vi vidste, at haven ventede.

imageHele dagen er g?et med at sidde i solen, snakke, drikke kaffe og nyde ungernes leg i haven. Verden rundt n?ede vi n?sten, da jeg fortalte om K?benhavn og Preben kunne underholde om b?de Seoul og Hong Kong.

Andedammen er der ikke sket de store og skels?ttende ting i, i den forl?bne uge, men vi kunne da fort?lle, at forsikringssagen startet af Leo og Jytte, i forbindelse med vores v?ltede poppel, endelig er afsluttet nu.

Efter to fagfolk har synet den v?ltede k?mpe, kan de endegyldigt fastsl?, at det var et tr? i v?kst, ikke et r?ddent tr?, som v?ltede. Eftersom det alene kan tilskrives stormen, at tr?et v?ltede, er Leo ikke berettiget til erstatning, ganske som vi forventede. Afg?relsen falder alts? ud til vores fordel, men det hj?lper bare ikke p? det faktum, at Leo altid vil synes, at det er vores skyld og derfor fortsat vil v?re vred p? os. Uundg?eligt, uretf?rdigt, men desv?rre ogs? utroligt ?rgerligt.

Da vi skulle hjem, valgte Oline at blive hos Emma og sove, s? vi tog en rask beslutning og endte p? restaurant inde i centrum i stedet for selv at lave mad. Efter 3 retter var vi helt og aldeles f?rdige og tog hjem for at sl? mave, men intet hjalp p? f?lelsen af at have indtaget mad nok til en middelstor sommerlejr, s? vi er lige kommet hjem efter en sk?n aftentur med Pjoskar.

Nu skulle det gerne snart lette lidt, men ellers er der kun ?t at g?re, nemlig smide mig p? sengen og lade tv underholde, mens jeg ford?jer i adstadigt tempo. Ikke nogen d?rlig ide… og s? kan jeg samtidig pleje min r?de n?se, som har set solen i dag. Det er nemlig blevet sommer :-)

Du vil sikkert også kunne lide