7

Violfrøstjerne, vil du dele med mig?

Ældste er sendt afsted i sit fritidstilbud. Han glædede sig ustyrligt til at komme op og fortælle om sin ferie. Han var glad, da jeg vinkede farvel ude på gårdspladsen, så jeg er også glad.

Yngste sover endnu, så der er fred i formentlig et par timer endnu. Fred og ro til at nyde morgenkaffen, som smager pragtfuldt efter 14 dage med Nescafé. Hellere Nescafé end kaffe brygget på en elendig kaffemaskine, men man kan jo også undre sig over, at der i huset ikke fandtes en eneste stempelkande. De var ydermere ikke til at opdrive nogle steder, så det endte med det frysetørrede og derfor smager morgenens kop ekstra dejligt.

Mens jeg sidder her, kunne tiden passende bruges til en efterlysning…

Violfrøstjerne eller Thalictrum delavayi på latin er en af de yndigste stauder der findes. Den ligner ingenting til at starte med, men i løbet af sommeren vokser den til omkring en meters højde og pludselig folder den alle sine sarte blomster ud.

image

Jeg vil så gerne eje den, så skulle du være den heldige ejer af den, ville jeg altså frygteligt gerne modtage frø fra den, som så skal sås engang inden vinter, så den spirer til foråret og blomstrer året efter�

Du kan kontakte mig på liselotte[a]slagtenhelligko.dk hvis du skulle have frø til overs, som måtte leve videre i min have. Jeg krydser fingre imens… :-)

Du vil sikkert også kunne lide