2

I Kina spiser de hunde…

Vi er lige kommet hjem. Oline har f?dselsdag i morgen, s? hun fik lov til at bestemme hvad vi skulle spise. Vi skulle spise kinesisk. Hun har forelsket sig i ?lborgs i-kina-spiser-de-hunde pusher, s? vi endte med et ta’ selv bord, som hun n?rmest st?vsugede for sm? for?rsruller, bl?ksprutteringe og omelet. Bagefter l? hun ind over bordet og klagede sin n?d, for det var jo alt for meget med al den mad, men her findes ingen n?de.

Barnet blev sl?bt med videre, for tvangsfodres med verdens st?rste is skulle hun ogs?. Hun ville ikke, men vi TVANG hende. Hun SKULLE spise den. Hun gjorde det, s? der findes da en smule respekt tilbage i den snart 11-?rige krop – eller ogs? er hun allerede ved at udvikle p? sit talent for at f?re for?ldre bag lyset og ville i virkeligheden gerne have den is. Det kr?ver lidt refleksion og eftersom jeg var deltager i orgiet tidligere p? aftenen, kaster jeg h?ndkl?det i ringen og opgiver hermed flere fornuftsbetonede tanker i dag.

Ville hun snyde os, lykkedes det.

M?ske har hun mavepine. S? sn?d hun os ikke. Jeg kan vist lige overkomme at sp?rge…

Jeg n?ede det ikke…

Vi gav hende sukkerchok, hvorfor det er nu hun pludselig kommer i tanke om, at hun i morgen skal aflevere indmeldingsblanket til filmklubben (inkl. 120 kroner) og for?vrigt vistnok har matematik for, men til geng?ld lavede en fejlfri diktat (alts? undtagen sjuskefejlene?) den anden dag, som jeg naturligvis er n?dt til at se samtidig med, at jeg skal forholde mig til det faktum at “Det eneste regnt?j der rigtigt dur, er det dersens i gummi. Det si’r Birgit selv… og s?dan noget SKAL jeg bare ha’ inden kolonien…” og for?vrigt kradser hendes lagen HELT VILDT og vi (som i mig) er nok n?dt til at skifte det inden hun kan f? lukket et ?je og…

Jeg bli’r nogen gange S? tr?t…

Du vil sikkert også kunne lide