4

Nyhedsbulletin

Farmgirl skriver j?vnligt til os med nyt om Liselotte, mit amerikanske f?r. Hun skriver prim?rt til mine unger og hun g?r det med indlevelse og masser af gode historier.

I dag var der vedh?ftet 3 billeder. To af Liselotte og et af Babsie, hendes lam fra februar. Farmgirl fort?ller, at Liselottes lam faktisk var det f?rste til at se dagens lys denne s?son, s? det er naturligvis noget vi skriver os bag ?ret. Hun er fremme i skoene, hende Liselotte ;-)

Om 5 m?neder skulle der igen, hvis heldet er med dem derovre, v?re endnu et lam fra Liselottes l?nder, s? det bliver b?de sjovt og sp?ndende at f?lge.

image

Liselotte lever udenfor og i disse dage rammer efter?ret og dermed den f?rste og tidlige morgenfrost ogs? Missouri, s? f?rene v?gner om morgenen med pelsen helt d?kket af rim. Det kan du m?ske ane p? det store foto.

N?r tiden er s?dan, er det praktisk at v?re vinterkl?dt fra naturens side og det m? man sige de her f?r er. De fryser ikke det mindste, men nyder livet udend?rs. De har dog mulighed for at sove under tag, hvis de har lyst til det.

Farmgirl skriver i dag lidt om en auktion hun har v?ret p?. Hun har taget de sk?nneste billeder og jeg var helt solgt, da jeg fik ?je p? cowboys med hatte, ternede skjorter og hele svineriet. Det er da fantastisk!
Hun er meget hemmelighedsfuld omkring den lige nu, s? ingen ved hvad hun har investeret i, men det er helt sikkert nogle dyr, som snart afsl?res.

Hun skriver samtidig om hvor vanskeligt det er, at overleve som ejer af en lille farm i dag i Amerika. Det er sv?rt at skrabe sammen til dagen og vejen, hvis man ikke supplerer med indt?gt andetsteds fra og det er jo ikke ukendt for danske b?nder. M?ske er det s?dan udviklingen er… jeg ved for lidt om landbrug til at have en mening, men det er i grunden lidt trist…

Ja, det var vist de forel?bige historier afstedkommet af min trang til at vinde et f?r i Missouri… alts? bortset fra, at det kan se ud til at indeholde potentiale i form af mange nye kontakter, som er vilde med og sp?rger til mine illustrationer. Verden bliver mindre og mindre hele tiden…

Du vil sikkert også kunne lide