5

Overraskelser

Bumper SnakeJeg er forelsket. Jeg kan slet ikke vente med at tage dem i brug. De er tilstrækkelig skøre til, at jeg allerede elsker dem.

Et par skøre Bumper med slangeprint. Så lange, at de når næsten til knæet. Så fede at have på, så de næsten er som at bære det rene ingenting.

Vi nåede alle gaveindkøbene forleden, men vi nåede ikke at købe gaver til hinanden. Fornuftige jeg sagde, at det intet gjorde, for der står et køkken inde i lejligheden og venter på tiden og det er så rigeligt for mig. Det er det naturligvis ikke for manden i mit liv.

Jeg har ikke ønsket mig støvlerne. Det er præcis derfor, at de er så fede. Det er præcis derfor, at jeg kommer til at elske dem. Jeg er helt sikker.

Manden i mit liv sendes til Århus snart. Han skal en tur i Men’s Room og have timers forkælelse i omgivelser, som passer sig for en mand. Han skal have ansigtsbehandling, massage og alt det han ellers kan komme i tanke om er dejligt. Bagefter skal han ud at spise. En hel dag uden børn, men med tid til sig selv. Han forkæles fordi han altid selv forkæler.

Sådan endte det alligevel med, at ikke kun børnene fik gode overraskelser denne jul. De voksne gjorde også…

Du vil sikkert også kunne lide