7

Jeg må hellere…

Så skal jeg love for vi fik sovet igennem. Natteroderi betød, at vi har sovet meget længe herhjemme. Vi samlede køkken og bagefter brugte vi en del af natten til at komme ud af en spirende konspiration i ældstes lunger. Det lykkedes heldigvis, men betød altså, at vi har sovet meget længere end vi planlagde og forøvrigt har tid til.

Oppe i køkkenet – ja, det ligner det faktisk nu – venter skabe, skuffer og mosaikker. Overskabe og rengøring. Bagefter venter alle mine køkkenting på endelig igen at få skabsplads og ikke bare tilfældig gulvplads i stue, køkken og andre steder, hvor der er fundet plads i desperate øjeblikke.

Jeg er sikker på, at det ender fantastisk. Jeg er helt sikker på, at der næste weekend er både plads og tid til lidt bageri igen, for den slags kan man jo sagtens få abstinenser af at undvære, når man er mig.

Nå… jeg må hellere…

Du vil sikkert også kunne lide