7

Tak Regitze

Nørrebrogade 217

Jo Regitze, du har helt ret i, at det er Nørrebrogade 217. Min første lejlighed ligger lige derinde i gården. Tænk at du gad tage et billede af det, da du passerede tidligere i eftermiddag :-)

Jeg har mistet mere end én cykel i skuret derinde. Min lejlighed er gennemrodet mere end én gang af uindbudte gæster og min støvsuger havde i ½ år kun 20 centimeter slange. Jeg tævede Kenneth en nat i den lejlighed, fordi han fortjente det. Med en vaskebalje. Jeg bagte brød, elskede og græd af længsel. Jeg snakkede med luderens kunder, mens de ventede på plads i dobbeltsengen inde i naboopgangen. Jeg tørrede tøj og jeg cyklede ind på Israels Plads hver lørdag. Jeg levede den første del af mit liv hjemmefra lige derinde, ved siden af boghandlen og skobutikken med udsigt til bagtrapper og børn.

Tak fordi du gad :-)

Du vil sikkert også kunne lide