11

Lavendelklip

Jeg har sneget mig ud foran. På gårdspladsen står lavendlerne og de trænger grusomt til at blive klippet ned, inden de for alvor begynder at skyde.

Der ser trist ud derude. Jeg elsker, når lavendlerne sammen med klematis og klatreroser gør det indbydende at nærme sig huset. Lige nu er det hele gråt, men heldigvis har jeg billeder til at minde mig om, hvor smukt det hele tager sig ud, når vi når lidt længere hen på sæsonen.

Ude foran

Til venstre er det trist, men belønningen bliver forhåbentligt noget, som ligner billedet til højre. Ellers skulle pokker da stå i at kravle rundt derude.

Det er godt at huske, at det ender smukt, for der er ikke noget værre end at skulle klippe 25 meter lavendelhæk. Jeg kunne i hvert fald godt finde på noget, som er sjovere og en afbrydelse ville være velkommen :-)

Du vil sikkert også kunne lide