10

Er jeg til ulejlighed?

Mor traver tæpperne tynde. Hun har, uden at fortælle os det, fået stærke smerter i arm og skulder, efter i mange år at have slidt dem i stykker. Lægebesøg med indlagt blokade og efterfølgende kiropraktorbræk har ikke hjulpet og desværre er hun af den gamle skole, som bestemt ikke “ulejliger unødigt”, så i stedet for at få noget effektivt smertestillende, som kan give ro, traver hun tæpperne tynde.

Det får hun lov til en times tid endnu. Det har jeg lovet hende. Om en time, vil jeg tage op til hende, se om hun har fået det bedre og er det ikke sket, vil jeg kontakte lægen. Man skal ikke have så ondt og man er bestemt ikke til ulejlighed, når man er nødt til at slide tæpper.

Den nye til den spæde samling

Jeg har bryllupsdag i dag. Det havde hun naturligvis ikke glemt, så jeg kan føje endnu en orkidé til vindueskarmens udsmykning, men jeg kan ikke rigtigt glæde mig over den, før jeg ved, at hun har det bedre.

Du vil sikkert også kunne lide