9

Havens dag

Dagen er tilbragt i haven. Ude i det meget gode vejr, tog den maskuline halvdel af familien fat i at rydde op efter hønsegården.

Og de sled!

Med fugleinfluenza, alt for meget på bedding og nok andet at give os til, har vi besluttet, at hønsehold må vente på bedre tider. I stedet skal skoven forvandles til et sted, hvor man kan hygge i hængekøjer og kigge på trætoppe. Det burde ikke blive vanskeligt at forvandle, men det kræver altså lige en oprydning, for med hjørner, som tidligere var gemt af træer og buske og derfor altid er blevet brugt som “fjernlager”, er der lidt at finde nye pladser til.

Vi har en større samling gamle fliser liggende, fordi vi elsker vores knæk-flisegange, som skal udvides med tiden. Det kan gamle fliser snildt forvandles til, så der er som sagt et lager, vi nu skal have plads til et andet sted i haven.

Flytterier

Imens de var i gang med den store (op)rydning, flyttede jeg dahliaerne. De stod nede bagest i haven, i det der de fleste år er køkkenhave, men jeg har klippet og regeret i staudebedet, så nu var det pludseligt lidt tomt og de kunne passende pynte.

De er alle (20 stk) flyttet og har fået nye og fine pladser i haven. Jeg håber de overlever den hårdhændede flytning, men vand har de da fået og så har skidtet bare af at gro.

På terrassen står den før så triste oliven.

Den gror helt vildt!

Nu skyder den i vildskab og der er håb om, at den kan ende helt pæn igen. Desværre går vi efteråret i møde og i den mørke tid, er jeg ikke gode venner med den slags. Jeg vil tage den indenfor og håbe, at den overlever vinteren.

I morgen tager vi hul på en uge med skiftende feriegæster. Vi glæder os!

Du vil sikkert også kunne lide