9

Pinsedag

Pinsesøndag

Pinsedag er ren afslapning. Vi skal have en flæskesteg på grillen. Den skal ikke indtages som flæskesteg. Oline og Kenneth har bestilt flæskestegsandwich, så jeg har lagt dej til gode boller. Den står og hygger sig på køkkenbordet. Imens laver vi andre ting.

Jeg vasker tøj, rydder op i mit garn (ja, det er skruen uden ende) og finder plads til masser af nye, grønne planter. Jeg tager også tid til at fotografere stakkevis af Olines tøj, som hun vil sælge og helt sikkert for at købe noget andet. Kenneth er ude i haven, når han ikke er ude at proviantere i den verden, jeg helt har glemt eksisterer, mens jeg går her og hygger mig.

Pinsesøndag

Pinsesøndag

Der kom lidt Georginer eller Dahlia, som de populært kaldes, med hjem. Det er da ikke helt tosset, tænker jeg. Han er værd at sende i byen.

Pinsesøndag

Nu er han forsvundet ned i haven. Han er i gang med at trimme omkring vores knækflise-sti. Vi skal have gen-etableret det stykke, som måtte graves op, da vi skulle have faskine lagt i jorden i forbindelse med tagrenden, som belastes massivt ind imellem, når der virkelig falder vand. Nu virker det, som det skal og vi mangler bare lige at få lagt fliserne på plads. Det har vi manglet længe ;-)

Kastanjerne står med lys. Syrenerne springer ud. Solsortesang lyder konstant og skovskaderne elsker, at jeg fodrer på foderbrættet. De har endnu ikke forstået, at jeg prøver at lokke småfuglene under tag. De vælter på skift huset, for at komme først til fadet.

Pinsesøndag

Oskar nyder, at der er så meget natur at indtage. Vi har ikke en sirlig have, men sådan en, hvor vi slår græs og så ellers lader stå til i de fleste hjørner. Jeg elsker den vilde natur, så det passer både hunden og jeg.

Pinsesøndag

Om et øjeblik er bollerne klar til ovnen. Måske jeg skulle se at få tændt for den? Jeg tror det næsten. God pinsesøndagsaften til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide