6

Dyr(e)underholdning

Min barndoms mareridt, Bjørnemanden, som hjemsøgte mig om natten, har jeg besøgt i dag. Han står, hvor han plejer, nemlig ved indgangen til Aalborg Zoo, hvor han i grunden er vældig statelig, men stadig en smule skræmmende.

Bjørnemanden

Vejret viste sig fra sin bedste side, så børneflokken blev pakket i bilerne over middag og så er dagen ellers tilbragt i selskab med dyr fra hele verden. Det var slet ikke nogen ringe idé, at tage ud, hvor gederne stanger, girafferne bisser og isen koster en halv million. Både børn og voksne har nemlig haft en dejlig dag.

Den afrikanske landsby

Vi skulle se den nye, afrikanske landsby, som bestemt ikke skuffede hvad angår idé og udførsel, men vi undrede os en del over, at et nyt byggeri, som har kostet de næste mange års projekter i haven, ikke har overvejet, at nogle af gæsterne kommer i kørestol.

Der er skam ramper, men når man først har forceret dem, er der til gengæld absolut intet udsyn. Man skal være mindst 1,5 meter høj, for at kigge over mure og hegn, så Alexander kedede sig bravt, hvis det ikke var fordi, der var nogle drenge til at underholde med ninjaspark, brøl og skænderier. De gjorde det fint ud for de manglende dyr.

Drik

Der er spist is, drukket sodavand og kigget dyr, så vi allesammen er mætte på underholdningskontoen. Nu har vi grøntsagstærter i ovnen, trætte børn og en kage til kaffen, så der skal ikke lyde en klage her fra, hvor vi har nogle rigtigt skønne dage i utroligt godt selskab.

Vores feriegæster er herlige :-)

Du vil sikkert også kunne lide