8

Sovehjerte?

Og hvad skete der så lige der? Hvem pokker har besluttet, at jeg skal sove den halve lørdag væk? Jeg har ikke tid til den slags! Fandens!

I går var en lang dag, som trak tænder ud på flere plan, så jeg var helt og aldeles færdig som popsanger, da jeg endelig ramte matriklen. Jeg smed mig i sofaen og så Heat, som slet ikke var nogen ringe film, selvom genren normalt keder mig lidt. Måske handler det om, at hjernen forlængst var slået over på autopilot, for bagefter slugte jeg endnu en film, men denne gang en, som fik mig til at grine godt og grundigt. Det sidste havde jeg brug for, så Den forbandede arv med halvdelen af Monty Python var slet ikke så tosset – eller det var netop det den var.

Siden sov jeg. Længe og grundigt, skal jeg love for. Liselotte, sæt i gang!

Du vil sikkert også kunne lide