6

Sløv, dum eller bare langsom?

Jeg opdager pludselig at jeg er bevilget vinterferie i næste uge. Ja, her i nordjylland er vi jo noget for os selv, så den ligger i uge 8 heroppe. Upraktisk når den skal koordineres med vores sjællandske venner, men praktisk i forhold til at der er plads på de fleste steder man kunne tænkes at ville besøge med sin unger…

Jeg havde spurgt i sidste uge omkring mulighed for ferie, men da jeg jo har været sygemeldt og derfor ikke har fået søgt om ferie, var jeg for sent ude. Der var ikke plads til den ferie og det er for så vidt helt forståeligt – bare enormt ærgerligt. Nu opdager jeg så lige, at der er ligger en seddel med godkendt ferie i min ugeplan for denne uge – fantastisk! Jeg går altså på ferie fra i morgen – jubi…

Tror i hvert fald vi, hvis vejret ellers arter sig, skal besøge dem her og dem her. Faktisk så mangler vi også at følge op på en juleplan om at besøge dem her, så… der er nok at tage sig til…

Du vil sikkert også kunne lide