2

For fanden i panden… eller nowed

BegyndelsenNår dagen nu skulle være en lortedag (undskyld), så hjælper det gevaldigt, at komme hjem og gå ud i haven, for at få en uventet og dejlig overraskelse.

Stokroserne er begyndt at skyde op af jorden. De fineste, spæde og flot grønne planter stikker hovederne ovenud af mulden og jeg er helt euforisk, for det er fantastisk i min verden.

Jeg var hunderæd for, at det ikke skulle lykkes med dem. Det gør det altså, men nu fik jeg så mavepine ved tanken om vinteren, der venter forude.

Hvad dælen gør jeg med staklerne, for at sikre deres overlevelse. Jeg har brug for kvalificeret hjælp nu, men dette her er vel sket for Dana før, så jeg tror, der ryger en mail den vej. Hun må vel vide, hvordan jeg gør planterne bedst rustede til vinterens komme, for overleve så spæde, kan de da umuligt uden hjælp.

Du vil sikkert også kunne lide