2

Langsom starter

Morgensolen kysser min terrasse. Der er blå himmel udenfor og dagen lover godt. Om nogle timer skal jeg på arbejde, men inden er der god tid til at vågne, drikke kaffe, ordne vasketøj og vende tilbage til hverdagen.

Morgensolen

Jeg elsker de uger, hvor jeg starter sent om mandagen. Jeg elsker dem! De giver ro i min mave, for der er tid til at vende tilbage til hverdagen. Der er tid til at få startet ugen stille og roligt og tid til selv at finde den rytme, som er uundværlig, når en hel familie skal koordinere aktiviteter, som griber ind i hinanden. Der er tid til at lave aftaler, ringe til dem, som skal involveres og i det hele taget bare god tid, som er det bedste jeg ved.

Jeg slutter ikke sent i dag. Jeg er til gengæld så heldig, så jeg kun skal arbejde ganske få timer. Det er den rene luksus og de ikke alt for tidlige morgener er det bedste jeg ved. Denne uge er fuld af dem. Jeg foretrækker dem fremfor de tidlige. Jeg arbejder hellere lidt senere, for at få morgener, som rummer tid til smil og gode starter. Denne uge er lige efter mit hovede og når den slutter, er der en uges ferie med familien. Det kan ikke blive meget bedre.

Du vil sikkert også kunne lide