6

Urolig nat

Træerne vokser ikke ind i himlen. Sådan er virkeligheden også og det tages til efterretning, efter endnu en nat, hvor søvn ikke var det mest påtrængende. Tankemylder beskriver vel bedst nattens timer og nu tænker jeg, at det er på tide at få afdækket de akutte behov.

Jeg kender nogle af dem. At få skabt orden i kaos, er et af de mest vigtige. Jeg savner overblik og det kan vel starte i det små, så ordenen på skrivebordet er genoprettet.

Orden i kaos

Jeg ryddede op i alle de papirer, som har fået lov til at ligge i bunker på bordet, fordi vi ikke har haft overskud til at se dem igennem. Der var heldigvis ingen overraskelser i form af glemte regninger, forsømte aftaler eller andet i den boldgade.

Til gengæld var der en Lottokupon, som er mere end gammel. Jeg spiller aldrig, men én gang er det sket, at jeg købte kupon og så glemmer jeg den. Så vinder man ikke, er konklusionen på det, men der er stadig tid til at tjekke den, så hvem ved, måske er jeg Lottomillionær. Det er tvivlsomt, men håbet har man da lov at have.

Sukkerdrysset udeliv

Udenfor har Kong Vinter endnu en gang været forbi med sukkerdrys. I trætruget strækker isen sig smukt i lange striber af forunderlige folder. Den minder mig om, at planen var et lille grantræ med smukke julelys. Kommer tid, kommer råd.

Lige nu er det kaffetid og om lidt kommer en god kollega forbi. Det er jeg glad for. Jeg håber, at jeg kan forcere trætheden, men den er underlig konstant og ikke sådan lige at slippe af med. Som jeg sagde: Kommer tid, kommer råd.

Du vil sikkert også kunne lide