27

Min fødselsdagskage

Denne er til mig!

Det er jo min fødselsdag. Jeg er vild med alt det lyserøde og romantiske, men udlever det sjældent til daglig. Jeg har trods alt andre, at leve livet sammen med og de skal også kunne holde ud at være i hjemmet, så jeg begrænser mig til lyserøde udskejelser, når jeg, enevældigt, bestemmer.

Det gør jeg i dag, så kagerne er hjerteformede, lyserøde og med kandiserede violer på toppen, for så bliver det ikke meget mere romantisk.

Fødselsdagskager

Kagerne er bagt af en helt almindelig chokoladekagedej, som bare er fordelt i små hjerteforme, indkøbt engang i tidernes morgen, inde i Søstrene Grene. Jeg tror, at de fåes endnu, hvis nogle skulle have lyst.

En god chokoladekage er ikke det værste i verden og med en god kop friskbrygget kaffe, godt selskab og stille glæde over livet, bliver søndagen ikke meget bedre.

Min kage

Lige om et øjeblik, vil jeg sætte tænderne i den første. Smager den mig, tager jeg gerne endnu en, for dagen gør det oplagt, at frådse lidt. Jeg tør og gider godt.

Du vil sikkert også kunne lide