13

F?rste feriedag…

Det er ferie og familien har bestilt baconmuffins. Jeg selv har lyst til at bage en chokoladekage af de slemme. Jeg slipper nok ikke for det f?rste og vil selv det sidste, s? snart befinder jeg mig vist i k?kkenet igen, men ingen klager her fra. Jeg nyder det…

Solen skinner, vejret er vidunderligt og frister, men Alexander er fortsat sat p? til operation fredag morgen, s? vi holder os indend?re, mens vi fors?ger at holde lungebet?ndelsen i skak. Den sidder p? lur og der skal ikke meget til f?r den sidder fast, s? enden p? det hele er blevet, at vi kontakter hospitalet. Vi m? have en afklaring p? hvor frisk den unge mand skal v?re, for kan han alligevel ikke opereres fredag, skulle pokker da st? i at sidde indend?re.

Uds?ttes operationen overvejer vi b?de K?benhavn og Hamborg, men i f?rste omgang m? vi fors?ge at f? fingre i en kompetent ansvarlig inde p? afdelingen, s? der er vist stadig tid til at bage b?de muffins og kage…

Du vil sikkert også kunne lide