5

Decemberdag

Dagen i dag har været lang, men hyggelig. Først skifteretten, så arbejde og siden ind forbi kontoret, for at ønske god jul til dem alle. Jeg nåede at hilse på både vores assistenter og et par kolleger og det var dejligt og rart, men også følelsesmæssigt udmattende, måtte jeg sande, da jeg nåede hjem.

Jeg var træt og orkede ikke ret meget, men fik dog stablet lidt frokost på bordet til familien og mor, som var på besøg. Det var hyggeligt og bagefter var der pakker fra posten, som skulle åbnes.

Først et julebrev fra Alexanders skole med vedlagt billede, som trak tårer og bagefter den smukkeste samling hjemmefiltede julesager fra hende her. Det allerbedste i pakken var en juleremse med hjerter og nederst en indisk klokke, som sender smukke bimlelyde til ham, som hun og hendes familie heldigvis nåede at dele lidt af sommeren med.

Juleremse

Bagefter var Olines plagerier blevet nok for faderen, som forbarmede sig og hentede deres nyindkøbte juletræ indenfor, efter han i maskulin desperation havde fægtet længe og inderligt med motorsaven ude på terrassen.

Nu står Oline i stuen, omgivet af alskens julepynt og med et saligt smil om munden. Hun pynter træet, mens hun højlydt synger med på “Santa Claus is coming to town”. Ind imellem skal vi ind forbi, for lige at give vores besyv med, men det er hende, som suverænt er juletræspyntemester, så vi blander os ikke.

Koncentration

Om et øjeblik kommer hun for at hente gaverne, for de skal under træet, så forventningens glæde kan nydes i store, mundrette slurke.

Om to øjeblikke, skal vi op i stuen for at beundre…

Du vil sikkert også kunne lide