18

Mandag efter ferie burde man pakkes ind i kærlighed og blød vat

Så er hverdagen skudt i gang. Det er som at komme fra asken til ilden. En lang arbejdsdag starter om et øjeblik og slutter ved 22-tiden i aften. Der skal bruges kræfter til den slags, så jeg drikker kaffe efter et frisk, køligt morgenbad, men den helt store effekt udebliver.

Jeg synes, at det burde være forbudt at starte dagen, før lyset er her. Det er helt og aldeles forkert at skulle fungere uden lys og det kræver kræfter, der skal hentes på bunden af et gråt efterår, så mandag morgen bliver kun udholdelig, fordi jeg elsker at gøre det, jeg gør. Det gør jeg til gengæld også. Elsker det!

Om et øjeblik kører jeg op ad vejen og ud i verden. Jeg er så klar, som jeg bliver. Jeg håber, at verden er klar til at modtage mig. Uden knubs og hårde ord. Jeg er ømskindet.

Må din mandag blive lys, mild og blød :-)

Du vil sikkert også kunne lide