25

Årets juleguirlande

Juleguirlande

Vi plejer hvert år at lave et eller andet nyt til almindelig skræk og bæven hos julehaderen Kenneth og i år er ingen undtagelse. Tiden er knap, energien i bund, men fantasien fejlede ikke noget, da vi gik i gang med vores juleguirlander.

Vi har moret os med at lave mønstre og siden printe dominofelter på ganske almindeligt kopipapir, klippet dem ud med en saks og derefter foldet dem på midten. En bomuldssnor gør det ud for line og med en limstift tog det ikke mange sekunder, at fremtrylle de yndigste remser.

Vi har jo allerede lavet forarbejdet, så her kommer de direkte link til pdf-filerne, som er klar til at sende gennem din printer. En saks og limstift har de fleste denne måned, så det handler udelukkende om at have lysten – for tid tog det altså ikke meget af og det kan sagtens laves foran tv’et med en kop kaffe indenfor rækkevidde. Vi fortsætter i hvert fald ufortrødent herhjemme.

Her kommer så link til side 1, side 2 og side 3.

God fornøjelse, hvis du altså gider :-)

Du vil sikkert også kunne lide