16

Førstepræmien

Vi fik gæster meget tidligere, end vi havde forestillet os. Det var dejligt. Der har været god tid til at hygge. Vi er nået en tur indenom centrum, hvor vi slentrede blandt juletravle folk med roen, der kommer af, at være klar til juledagene.

FørstepladsVi har snakket, drukket kaffe og naturligvis måtte vi også nå omkring blindsmagning, nu vi var i julelikørens tegn. Overdommeren fik bind for øjene og derefter to glas, at smage på. Der var ingen tvivl. Èn af dem var den absolut mest velsmagende.

Det ligger ikke til mig at prale, men med søster lystigs eder og forbandelser liggende i baghovedet, blev det simpelthen for fristende, at markere sejren, så jeg tildelte mig selv en lille virtuel markering. Hun læser også med her, så nyd nu min førstepræmie bettesøs… og tag så ved lære…;-)

Aftenen er blevet tilbragt på Fyrtøjet. Vi tog derind til den store julebuffet og er lige kommet hjem, lettere mavepineplaget allesammen.

Der er ingen opvask. Ingen oprydning. Der er kun arbejdet med at få brygget en kop kaffe og få fundet spillene frem. Det tror jeg lige, vi kan klare.

Om tiden levner plads til flere skriverier herinde ved jeg ikke, men I fik chancen for at sende julekortet sidste år. Jeg gjorde ikke, så i år er det min tur, med ønsket om en fredfyldt jul med masser af kærligt og godt selskab til jer allesammen.

Julekortet

Nu er det tid for en kop kaffe… og naturligvis en rask lille konkurrence med bettesøs. Jeg planlægger endnu en gang at vinde ;-)

Du vil sikkert også kunne lide