17

Deadwood

Jeg som aldrig ser tv, er blevet grebet af en – ja, det her er fuldstændigt latterligt – serie, som på det nærmeste er uendelig.

Jeg ligger hver aften under min varme dyne og griner så sengen hopper, når ederne flyver gennem luften, seksløberne svinges elegant langs læderbeklædte hofter og pigerne sælger lagengymnastik på samlebånd. Jeg er vild med Calamity Jane, som drikker som et hul i jorden, bander bedre end nogen havnearbejder og til tider er mere end underholdende på sin egen underspillede facon.

Deadwood

Jeg ser Deadwood. Jeg sover alt for lidt. Jeg vil gerne klage. Deadwood er måske, rent verbalt, ikke egnet tv før efter en vis sendetid, men vi afhængige behøver vel ikke snige os over på DR2 efter mørket og vampyrernes frembrud for lidt god gedigen underholdning. Tøsedrenge!

PS – jeg HADER westerns… tror jeg nok, men sproget altså. Sproget…

Efterfølgende har Tante Berlinger en artikel, som beskriver præcis hvorfor man er nødt til at se Deadwood.

Du vil sikkert også kunne lide