17

Rosmarinen

Nok smelter noget, men andet bliver liggende. Sneen vælter ned fra himlen og det vil simpelthen ingen ende tage, mens det stille drypper fra rosmarinen.

Nok smelter det

Jeg håber den stakkels rosmarin overlever snedækket, for ellers er der ingen grænser for min ærgrelse. Den er en foræring fra hende her og jeg vil så gerne kunne sige, at jeg stadig bruger løs af den, når foråret rammer os.

Rosmarin er en af mine yndlingsurter og jeg anvender den glad og gerne i det meste, men drysset med rund hånd over en skålfuld skrubbede kartofler, som bages sammen med sorte oliven, tomater og havsalt er en den af mine yndlingsspiser.

Når jeg bager brød, kan jeg lide at drysse den ovenpå dejen sammen med lidt groft salt, for det gør brødet så meget mere spændende og den smager jo dejligt til det meste kød, så fanden tage al den sne og se så af at få fundet foråret i en fart.

PS – sneen vælter fortsat ned udenfor mit vindue. Hvad sker der lige?

Du vil sikkert også kunne lide