15

Valmuemønster

Udenfor sner det. Det lader til ingen ende at have. Vejen er nærmest umulig at forcere. Kenneth klarer den lige, fordi han har den store, tunge bil med vinterdæk. Jeg har en lille let sag med helårsdæk, som sikkert nok skal få sine problemer, men ikke før i morgen. I dag er sidste feriedag.

Vaskemaskinen snurrer. I radioen er der snak om Oscaruddelingen, men det interesserer mig ikke voldsomt, så jeg lytter kun med et halvt øre. Ind imellem kommer der en lokal rapport omkring vejret, men nordjyden har vænnet sig og der er ikke hyppige afbrydelser, som for nogle dage siden.

På bordet ved siden af mig ligger valmuestrikken. Den vokser langsomt, for jeg har fået voldsomt ondt i skuldrene. Det betyder pause og det er ærgerligt, for jeg er ret sikker på, at den bliver skøn.

Valmuen vokser langsomt

Jeg nåede omkring 5 mønsterpinde i går, så måtte jeg opgive, men der er stadig Olines kludetæppe at hygge med, så jeg behøver ikke kede mig.

Skulle du have fået lyst til at bide skeer med valmuerne, har jeg lagt en pdf ud af mønstret, som kan downloades og bruges efter forgodtbefindende. God fornøjelse, hvis du kaster dig ud i udfordringen, men husk venligst, at jeg endnu ikke har fået strikket en prøve af den, så der er altså ingen garantier for pasform endnu.

Om et øjeblik skal der ryddes lidt op. Bagefter skal der skovles sne. Når det er gjort, er resten af dagen min. Det passer mig vældig fint.

Du vil sikkert også kunne lide