9

Høns i rækker

For et stykke tid siden forærede vi Ella en hønekop. Jeg har længe været forelsket i de kopper. De kommer inde fra Lange i Hjelmerstald og det er ikke få gange, jeg har stået og kigget længselsfuldt efter dem.

I dag flyttede fire af dem ind hos mig, så jeg er lykkens pamjulefis…

Høns

Adam kom forbi med en lille prinsesse og der blev snakket og hygget alt imens hønsene stod på bordet og glanede. De er takken for en plakat jeg lavede sidste år og jeg er utroligt glad for dem.

Høns i massevisKaffe af en hønekop smager garanteret bedre end kaffe af mine gamle, slidte krus, for nydelsen ligger gemt mange steder og bl.a. også i udstyrsstykker, som kopperne her.

Jeg er vild med dem og er allerede ude i overvejelser omkring bestilling af en tepotte i samme stil. Den ville være skøn.

Solen nåede at skinne en halv times tid. Så var det slut for i dag og drømmen om lufttørret tøj kan nu erstattes af snorene i bryggerset. De har bestemt deres berettigelse for øjeblikket.

Sløvsind plager mig og det bliver ikke til megen aktivitet resten af dagen. Halsen gør lidt knuder og kadaveret er ikke på toppen, så måske jeg bare skulle se af at få indviet de hønekopper.

Du vil sikkert også kunne lide