21

Jeg havde sådan håbet…

Og hold da så lige op, som jeg fik energi og brugte den igen. Nu er her til gengæld nydeligt. Over det hele vel at mærke. Støvsuget, støvrenset og udvalgte vinduer pudset. Ikke et øje er tørt og jeg kan tillade mig at forskanse mig i sofaen med de sidste 15 rækker på Olines sengetæppe.

Jeg havde sådan håbet…

Jeg havde håbet, at det kunne være færdigt til hun kom hjem, men jeg nåede det ikke. Der mangler kun 15 rækker, men der til kommer hæftning af en halv million tråde og siden sikkert en kant, som også skal hækles.

Jeg var lige inde på det ryddelige og rene værelse for at måle. Utroligt, men sandt. Der mangler kun en ganske lille indsats og så er det klar. Hun bliver glad.

Vi nærmer os målet

Der kommer kulør på værelset, men det er fint og passer godt derinde. Det har været utrolig sjovt at lave, så jeg lurer på endnu et, men måske i nogle andre farver. Jeg er slet ikke færdig med den slags projekter.

Farveforløb

Farveforløbene er blevet fine, selvom der absolut intet system er i skidtet. De er vokset frem med impulsivitet og lyst til at hækle med en bestemt farve. Der kunne sikkert være lavet systemer, men jeg har det skidt med den slags, når der ligger en så massiv stak farver til fri afbenyttelse.

Kaffen er varm, solen kigger ind imellem ind ad vinduerne selvom skyerne trækker sammen over Aalborg og jeg lader Kenneth om at hente i lufthavnen, så mon ikke jeg skulle finde sofaen. Jeg tror det.

Du vil sikkert også kunne lide