19

Mønsterleg

Det er ikke store og verdensforrykkende forandringer, som sker her på matriklen. Der sker lidt i det små. Det er sådan det skal være lige nu.

Bytte, bytte, købmand

Møblerne flyttes pludselig en smule, fordi de kan. Forleden huskede jeg, at vi nu igen kan have løse tæpper. Jeg ønsker mig så frygteligt nogle rosenkelim og nu blev det så væggenes tur. De trænger til lidt spazassssss…

Jeg har printet en stak mønstre ud. Klippet til er de nu klar til at komme i rammerne. Jeg leger med farve- og mønsterforløb, for den slags er naturligvis ikke ligegyldigt.

Det er ikke stor kunst, men det er sjovt… og så kræver det faktisk det store overblik. Det henter jeg på stolen ved siden af spisebordet. Deroppe fra ser man bedre.

Overblik

Jeg har 30 forskellige lapper med mønstre eller motiver på. Der er byttet en del gange. Jeg tror, at jeg er klar til at putte i rammerne nu…

Færdige rammerNogle af rammerne er blevet fyldt med yndlingsfarverne. Sammen med nogle tuschtegninger skal de nok gøre sig på de bare pletter rundt omkring.

Jeg mangler bare lige en hammer…

Nå ja, og så mangler jeg, at Kenneth forsvinder udenfor, så jeg slipper for (de forøvrigt ganske rimelige) indsigelser. Det er nu nemmest, når jeg bare gør… og så får tilladelsen bagefter.

Først skal vi spise. Lækre mexicanske tortillas fyldt med Kenneths endnu lækrere og sikkert frygteligt stærke kødfyld.

Bagefter vil jeg forholde ham, at det er blevet sommertid og dermed stadig lyst nok til, at han sagtens kan nå en times tid mere udenfor.

Hvor var det jeg så den hammer…

Du vil sikkert også kunne lide