12

Hygge kan vi!

Jeg har hygget mig, men jeg var bestemt ikke den eneste. Oskar har næse for den slags, så han fandt hurtigt den bedste plads, tæt op ad Ella. De hyggede sig, selvom han pruttede og har Ellas tæppe indslag af hundehår, ved jeg hvorfor…

Ella og Oskar hygger

Jeg havde fået pladsen i sofaen, sammen med døtrene. Ind imellem, når jeg var optaget af filmene, sagde en af dem noget (næsten hele tiden i virkeligheden) og jeg kunne have svært ved at skelne dem fra hinanden. Stemmerne minder, men ordene er også så rigelige i dem begge to. De er så søde og dejlige. Også sammen og de hygger sig. Det er det allerbedste.

Biokys

Sukker har vi ikke manglet. Nogle af os er helt oppe at ringe i det røde felt, men når man sådan skal se marathonfilm, må man godt.

KulørerMens Ella hæklede på tæppet blev jeg misundelig. Der blev fundet garn frem, for jeg måtte i gang med et eller andet langt. Et tørklæde til foråret, bliver det til.

Jeg mangler jo sådan…

Og det er jo så løgn, men farverne er smukke og arbejdet hyggeligt, så jeg fortsætter ufortrødent om et øjeblik.

Så skal der slappes af

Der er linet op til endnu mere hygge. De sidste timer af påsken skal nydes. Jeg skal tidligt i seng. Vækkeuret ringer klokken 6. Det nytter ikke at nøle. De sidste timer skal strækkes og stornydes. Det er vi heldigvis enige om.

Efter en skøn eftermiddag er jeg svært tilfreds med påsken. Den har slet ikke være ringe…

Du vil sikkert også kunne lide