21

Kanelkage og andre glimt fra en tirsdag i november

Efterår

Det øsregner på Sjælland. Det gør det ikke her. Her har været smukt og dejligt i eftermiddag. Nu mørkner det. Her er glimt fra min tirsdag …

strik

strik

Jo, jeg strikker på endnu en Tempelblomst. En koksgrå. Den bliver god :-)

klar til hygge

I dag har været arbejde på den afsides måde. Ingen pakkeri til mig. Ingen plads ved bordet inde på lageret til mig. Jeg sad for mig selv, fordi arbejdets art krævede det. Jeg var i gang med at lave gavekort til butikken. De er røget i trykken nu. Chefen er meget glad og tilfreds, for der er udsigt til, at de kan udbydes allerede i starten af næste uge, så måske du kender en, der ville blive glad for en julegave af slags. Om lidt er muligheden i hvert fald der :-)

Jeg har lige rørt en kanelkage sammen. Den står i ovnen og dufter forførende dejligt. Den dufter af jul, krydderkage og barndom. Den skal glæde Annemette og mor, som er på vej herop fra Sjælland. De er ved Holbæk og med en snert af uro, for færgen sejler om et øjeblik og der er kø. Her sidder vi stille og holder vejret, mens vi krydser alt og håber, at det lykkes dem. At de når færgen, så de ikke skal vente en afgang, inden de kan komme til fastlandet. Vi glæder os sådan til, at de kommer.

Annemette bliver her i mange dage. Mit hjerte synger. Jeg trænger til at have hende tæt, så jeg kan næsten ikke vente. Jeg er så heldig med min søster. Jeg elsker hende højt.

Tirsdag har været skøn og bliver kun bedre. Sofaen vil gøre den perfekt, så jeg tror lige at jeg…

Du vil sikkert også kunne lide