11

Filmeftermiddag

Sådan skal en påskemandag tilbringes. I godt selskab og med gode film på tapetet. Oline og jeg har indkaldt til filmeftermiddag, så om et øjeblik ankommer Ella og hendes yngste skud på stammen.

Der er fundet puder og tæpper, chokoladen er fundet frem og kaffen kan laves i et ruf, inden vi indtager de bløde i stuen, for en eftermiddag med Mit liv som Geisha og Happy Feets. Vi kan slet ikke vente og nok siges det, at film skal ses i biografen, men det her er bestemt ikke nogen ringe erstatning.

Måske jeg i virkeligheden foretrækker dette her. Ja, det gør jeg nok.

Filmchokolade

Ella skal nurses lidt, for hun byder ryggen vel meget for øjeblikket. Ikke at hun piver. Det har jeg aldrig hørt hende gøre, men derfor vil vi hende det alligevel godt. Hun får lov til at vælge først, når vi skal placeres. Bagefter indtager vi andre resten af stuen.

Kaffen kan serveres uanset og vi skal nok finde måder, så vi kan få hende skruet ned i et eller andet. Måske sækkereden kan bruges og så er den hendes i dag, mens vi svælger i gode film, snak og lidt til ganen.

For de rå er der hjemmemarinerede oliven. Masser af frisk hvidløg, friskhakket rosmarin og en god olivenolie mikses godt ind i nogle sorte, ferske oliven og man har den bedste snack i verden.

For de rå

De står og trækker nu. Oppe på køkkenbordet står de og afgiver duft af hvidløg og rosmarin, så jeg slet ikke kan vente med at sætte tænderne i dem. Senere er der omgivelser, som sikkert ville ønske, at jeg aldrig havde gjort det, men den tid, den udfordring.

Vi er ved at være helt klar til en eftermiddag lige efter vores hoveder. Godt de gad.

Du vil sikkert også kunne lide