13

Rav i Krakow

Måske husker du, at jeg skrev om Boruni, som lavede de smukkeste smykker og havde til huse nede i Krakow? Jeg huskede dem i hvert fald. De lå lige på Florianska, den smukke gade, som ledte ned til markedspladsen og de fik besøg, for det var ikke nok, at stå og glane ind af vinduerne…

Jeg endte nu alligevel med at handle i en anden butik end Boruni, men kigget var godt og spændende.

Ravsmykker en masse

Det var sådan set heller ikke rigtigt nok at stå og kigge på montrene, selvom de var fulde af smukke smykker. Desværre var der ikke noget med turkiser, for det havde jeg ellers sat næsen op efter, men sådan kan det gå og helt skidt endte det ikke alligevel.

Ringene

Jeg elsker rav. Jeg elsker de smukke, gyldne farver og har altid været frygteligt fascineret af det. Jeg er mest til det rå og mælkede. Det gennemsigtige er spændende at se på, men jeg kan bedst lide den rå og alligevel endte jeg med en ring, monteret med et stort stykke af det gennemsigtige rav. Den er smuk og jeg elsker den.

Ringene

Der røg endnu to ringe med i købet, for det var rørende billigt og helt unikt. De lavede kun unika i den butik og det passede mig vældig fint. Det kunne erhverves i enten guld eller sølv, men jeg er ikke til guldsmykker og har aldrig været det. Så blev der råd til lidt ekstra og det er slet ikke så ringe endda.

Nu er jeg den lykkelige indehaver af tre smukke og unikke ringe og så lige et par fantastiske ørenringe, som er festlige, orange (!) og helt klart ikke hverdagsegnede, men de bliver sjove at bære ved festlige lejligheder og dem er der jo lige præcis så mange af, som man selv vælger der skal være.

Du vil sikkert også kunne lide