4

Oskar, min hund

Oskar elsker når vi er i haven. Han hygger sig og synes, at det er den rene svir, når jeg går i gang med staudebedet. Så ligger han trofast ved siden af, ude i græsset, hvor varmen ikke er påtrængende. Han tager sig en runde i ny og næ, men mest af alt sørger han for, at han ikke bliver overanstrengt.

Han hygger sig

Ind imellem løfter han hovedet, for lige at sikre sig, at jeg stadig er der. Så vender han tilbage til sine små lopperier, mens han stornyder, at vi er i haven sammen.

Dovenskab er en udtalt egenskab ved ham, men han kan dog, med mellemrum, finde på at trave over forbi, fordi han trænger til at blive kløet bag øret.

Dovenskab

Jeg synes faktisk også det er hyggeligt med selskab. Når stauderne skal klippes ned, er det koncentreret arbejde og så er det godt at blive afbrudt med mellemrum. Også bare for at klø en hund bag øret.

Oskar er vist min hund. Han holder af alle mennesker, men han følger mig som en skygge. Jeg elsker også ham og jeg fortæller ham aldrig, at jeg slet ikke ville have ham.

Du vil sikkert også kunne lide