7

Om lidt…

Om lidt er grillen klar

Om lidt er grillen klar. Mens kullene stod og snurrede, fik Oskar og Siffe en ordentlig løbetur nede bagerst i haven. Man kan ane dem på billedet ovenfor og der var fart på, men aldrig kom de i nærheden af kullene. Til gengæld var de de fleste andre steder.

Gitte og jeg trak indenfor, for varmen var uudholdelig til sidst. Vi har brugt de sidste timer på at revidere hendes hjemmeside. Hun kan selv nu. Der er helt og aldeles styr på det. I dette øjeblik er vi i gang med at lære hende hvordan hun laver fotos til siden. Om snart er jeg arbejdsløs, for hun lærer hurtigt.

Den glade solsikke

Mens vi var travlt beskæftiget herinde, var de to brødre i gang med at brænde solsikken af. Naturligvis skulle de lave en mindre skovbrand, da de var i gang, så nu er solsikken sveden, men ikke mindre glad. Den skal nok holde sin tid ud. Det er et spørgsmål om brødrene gør det samme…

De kunne jo komme ud for en mindre ulykke…

Altså helt uden min indblanding. Naturligvis.

Om lidt er der lammesteg, salater, sprødstegte kartofler og hvad har vi. Måske jeg ender med at tilgive dem.

Du vil sikkert også kunne lide