8

Jeg tegner og fortæller…

Solen skinner fra en næsten skyfri himmel og der er allerede varmt udenfor på terrassen. Vi er der ikke. Vi sidder indenfor ved hver sin computer, for Gitte genopfrisker.

TegneøvelserImens leger jeg. Jeg fandt min tablet frem og sidder nu og leger lidt med at tegne lidt af hvert. Det er sjovt og jeg havde helt glemt hvor sjovt. Jeg genopfrisker også og kan mærke, at der skal leges meget mere med pennen.

I et snuptag var der tegnet en valmue og jeg holder så meget af stilen med de lidt naive, sorte streger og farveklatterne, så det skal udforskes yderligere.

Imens sidder Gitte som sagt ved siden af. Ind imellem flyver der en ed forbi, for det er ikke let at rumme så mange nye oplysninger og der er naturligvis ting, som er glemt. Det er derfor jeg sidder her. Så kan jeg supplere med et tip eller to – og det hjælper som regel ;-)

Kaffen er varm, vi har det sjovt og om lidt kan vi trække udenfor, hvis vi gider. Vi kan også lade være. Vi bestemmer. Det er det allerbedste.

Du vil sikkert også kunne lide