26

Underlig fornemmelse…

Jeg havde lovet Ella, at jeg ville tage forbi P&P i anledning af deres garnudsalg, som startede i går. Som sagt, så gjort. Jeg tog indenom på vej hjem fra arbejde, men det var nu ikke fordi det tog overhånd med indkøbene. Beherskede var de.

Mere bomuld til samlingen

Der kom en smule bomuld med hjem, for jeg har en plan om at lynstrikke et par stribede tørklæder i løbet af weekenden, men til Ella fandt jeg intet. Der var ikke de helt rigtige farver og når jeg blev usikker og kun kunne spare to kroner på et nøgle, turde jeg ikke binde an med farver, som måske ikke falder i hendes smag. Hun må selv afsted, når hun engang kommer retur og det tror jeg såmænd ikke, at hun vil være utilfreds med.

Mens jeg stod begravet i bomuldsnøgler hørte jeg pludselig, at der var en dame, som beundrede et stribet, hæklet tæppe, som hænger i butikken. “Hvor er det skønt. Har I en opskrift på det?”, hørte jeg hende spørge, hvorefter ekspedienten svarede: “Nej, men du kan bare gå ind på Slagt en hellig ko. Der ligger opskriften”.

Er I klar over hvor surrealistisk det er? At stå lige bagved en reol og høre sin egen side blive anbefalet. Det var underligt, kan jeg love jer!

Siden gav jeg mig til kende og vi fik en hyggelig snak om både mine billeder på siden, hækleopskriften og helvedet det er, når man opdager, at man har lavet en fejl et par rækker længere nede.

PS – jeg har naturligvis forlængst været henne og tælle masker på det stribede tæppe og kunne godt regne ud, at det måtte være lavet med min opskrift, men det er ikke det samme, som at stå og høre en anden nævne siden, mens man selv gemmer sig bag en reol :-) 

Du vil sikkert også kunne lide